20 Kasım 2010

Terra Incognita 03.10.2010

Terra Incognita 03.10.10

01 - İtalya - Fonderia - 2010 - My Grandmother's Space Suit - Moebius Onion Rings

02 - İtalya - Fonderia - 2010 - My Grandmother's Space Suit – Istanbul

03 - İtalya - Fonderia - 2010 - My Grandmother's Space Suit – Liquid

04 - Fransa - One Shot - 2006 - Ewaz Vader - Ewaz Vader

05 - Fransa - One Shot - 2008 - Dark Shot - Black P

06 - Şili - Emilio Garcia - Ultrablues - 2005 – Ultrablues

07 - Şili - Emilio Garcia - Ultrablues - 2005 – Lila


Tekrar merhaba,


Bu haftaki ilk albümümüz henüz çok yeni bir albümü olan Romalı Fonderia daha önce bir önceki albümleri re>>enter'dan harika gitar rifflerine sahip Tevere ve sanırım grupla ortak favorimiz olan Santana'nın Caravansarai albümünden bir cover parça olan Eternal caravan of reincarnation ile dinlemiştik. Bu hafta İngiltere'de kaydedilen son albümlerinden 3 parça gitarist Emanuele Bultrini'nin selamları ile radyolarınızda.

Sonraki grup eski Magma müzisyenleri Emanuel Borghi ve James McGaw'nin kurduğu One Shot Magma'dan çok uzak olmayan bir caz rock ile devam ediyorlar.

Son albüm Şili'nin önde gelen gitaristlerinden Emilio Garcia'nın ilk albümü Ultrablues. Müzisyen Jeff Beck, Eric Johnson'ı Paco De Lucia'nın flamencosu ile buluşturduğunu belirtiyor. Gitarist Randy Brecker, Stanley Clarke, Horacia "El Negro" Hernandez, Alex Acuna, Diane Schurr ile çalan uluslararası bir eşlikçi ve Santiago'da iki üniversite'de öğretmen.


Hello again,


Today's first tracks will come from a familiar band from Rome. I had played Fonderia before, Tevere which has great guitar riffs from their previous album re>>enter and Their Santana cover Eternal caravan of reincarnation. I think Santana is our shared favorite with the band. These tracks comes from their last album My Grandmother's Space Suit with guitarist Emanuel Bultrini's greetings message.


French jazz-rock quartet One Shot founded by 2 ex-Magma musician Emanuel Borghi and James McGaw. They play a sort of Magma style jazz rock.


Last album of the day comes from Santiago, Chile. Emilio Garcia is one of the best guitar player in the land. His roots are Jeff Beck, Eric Johnson style rock and Paco De Lucia's flamenco. He is well known international session player (i.e. Randy Brecker, Stanley Clarke, Horacia "El Negro" Hernandez, Alex Acuna, Diane Schurr) and music teacher in 2 university in Santiago.



Keep on rockin'



Cenk

Hiç yorum yok: